chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

СТАРТИРА КАМПАНИЯТА ЗА УЧАСТИЕ В "ГОРДЕЯ СЕ С ТРУДА НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ" И БАЗАР НА ПРОФЕСИИТЕ

Gepost door Iliana Taneva 1 jaar 1 maand geleden

vrijdag 1 november 2019 tot zaterdag 30 november 2019
София
,

 

Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН обявява начало на кампанията по записване на участници в седмото издание на една от най-разпознаваемите  програми -  "Гордея се с труда на моите родители" и  Базарът на професиите.

Компаниите ще отворят врати за децата на служителите си в седмицата на народните будители - 1 ноември, а Базарът на професиите е планиран за 29-30 ноември в София Тех Парк.

Той отново ще даде шанс на деца и младежи да научат повече за морето от професии, лично от експертите в участващите компании и от лекторите, които споделят своя личен опит и вдъхновение за професионалното поприще, в което успешно са се реализирали.

Имате възможност да се запознаете с най-новата  информационна брошура, представяща богата информация за целта и добавената стойност на двете инициативи, ползите от участие за компаниите и условията за участие. В YouTube канала може да видите и  най-новото ни видео, представящо емоциите по време на миналогодишния Базар на професиите.

Срокът за записване е 30 септември.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Primaire taal:
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
30/09/2019
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН
Type organisator: 
NSS-evenement
Contactgegevens: 
+359 2 42 82 015 secretariat@unglobalcompact.bg http://www.unglobalcompact.bg/
Doelgroep: 
Projecten & partnerschappen
Behandelde thema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn