chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Програма с Java и Android стартира в Телерик Академия

Gepost door Iliana Taneva 2 jaar 4 maanden geleden

zondag 27 mei 2018 tot dinsdag 27 november 2018
София
,

Програма с Java и Android за първи път стартира в Телерик Академия, водещата образователна организация, която е сред стейкхолдърите на eSkills For Future.

 

Обучението стартирана 28 май и за първи път ще акцентира едновременно върху технологиите Java и Android.

Кандидатстването в програмата е отворено до 27 април, като ранната регистрация е до 20 април.

Желаещите е необходимо да подадат CV на сайта на Телерик Академия. След това следва да се явят на входен изпит по основи на програмирането с Java и да преминат през допълнителен когнитивен тест.

Не се изискват задълбочени предварителни знания, нито предишен опит в областта на програмирането. Подготвителни материали за приемния изпит могат да бъдат намерени на сайта на Академията.

„Основният фокус на програмите ни е върху качеството на обучението и успешната реализация на нашите курсисти. Затова въпреки високия интерес запазваме размера на групите ни до 30-35 души. Заради силните кандидатури в стартиралата преди дни програма с Java, организираме извънредно ново издание този път с Java и Android, което ще открие още повече професионални възможности за участниците“, коментира Михаил Вълков, генерален мениджър на Професионалната Телерик Академия.

Фокус върху практиката

Telerik Academy Alpha подготвя младши софтуерни специалисти за бърз кариерен старт в ИТ индустрията. В рамките на 6 месеца участниците изграждат практически опит и знания, които отговарят на нуждите на бизнеса. Това става възможно като работят по проекти и в условия, близки до реалната работна среда. Те преминават задълбочени технологични курсове, както и тренинги за развитие на личностните и комуникационни умения с продължителност 440 часа.

Персонализиран подход на обучение

Програмата заменя традиционния лекционен формат на преподаване с персонализиран подход на обучение. Трейнърите влизат в ролята на ментори и фасилитатори на обучението. Заедно с това участниците получават подготовка и насоки при процеса на кандидатстване за работа от HR специалисти, които подпомагат кариерното развитие на участниците.

По-бърз кариерен старт

След завършване на програмата курсистите ще разполагат с необходимите знания и умения, за да започнат работа като уеб програмисти с Java и разработчици на мобилни приложения с най-популярната в света операционна система за мобилни устройства Android.

Те могат да стартират кариерата си при един от 30-те партньори на Телерик Академия, без да заплащат своето обучение. Могат да започнат работа и в друга технологична компания и самостоятелно да покрият таксата за получената подготовка.

Телерик Академия

За 10 години в професионалните програми на Телерик Академия са се обучавали над 4800 души. Днес 98% от възпитаниците ѝ работят в софтуерната индустрия според проучване, проведено сред курсистите, завършили Професионалната Телерик Академия в периода 2010-2016 г. Почти всички (98%) посочват ролята на Академията като водеща за успешния си кариерен старт.

 

Вижте подробности за други ИТ обучения и събития

 

Автор: eSkills For Future

Източник:http://eskills.tto-bait.bg/programa-s-java-i-android/

 

Primaire taal:
Type evenement: 
Evenement voor professionele ontwikkeling
Deelnamekosten: 
Ja
Registratietermijn: 
26/04/2018
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Телерик Академия
Type organisator: 
Ander evenement
Contactgegevens: 
Телерик Академия, бул. Александър Малинов 31, София 1729, България
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email