chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

PAD 2016: Samoevalvacija kot dejavnik zagotavljanja kakovosti vzgojno-izobraževalnega dela

Gepost door Neja Colja 4 jaar 10 maanden geleden

donderdag 28 januari 2016
Ljubljana
,

Oddelek za pedagogiko in andragogiko v četrtek, 28. januarja 2016, vabi na Pedagoško-andragoške dneve (PAD), ki se bodo odvijali v prostorih Filozofske fakultete. Letošnja tema je Samoevalvacija kot dejavnik zagotavljanja kakovosti vzgojno-izobraževalnega dela.

V okviru PAD 2016 se bodo osredotočili predvsem na pogoje za uspešno izvajanje samoevalvacije v različnih vzgojno-izobraževalnih organizacijah na ravni predšolske vzgoje, osnovnošolskega in srednješolskega izobraževanja ter v sistemu izobraževanja odraslih. V zadnjih dveh desetletjih se v številnih državah namenja veliko pozornosti pojmu kakovosti v vzgoji in izobraževanju. Novejši projekti za ugotavljanje in zagotavljanje kakovosti temeljijo na predpostavki, da je treba koncept kakovosti razviti na ravni strokovne avtonomije vzgojno-izobraževalne organizacije in posameznega strokovnega delavca, s čimer postaja samoevalvacija pomemben element v procesu ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti v vzgoji in izobraževanju na vseh ravneh vzgojno-izobraževalnega sistema.

Razpravljalo se bo o dejavnikih, ki bi po mnenju strokovnih delavcev vplivali na pogostejše in učinkovitejše izvajanje samoevalvacije, ter o težavah, s katerimi se strokovni delavci srečujejo pri izvajanju samoevalvacije. Poseben poudarek bodo namenili razmisleku o pomenu oblikovanja ustrezne klime v delovnem kolektivu za učinkovito izvajanje samoevalvacije. 

Celoten program je dostopen tukaj.

Prijavite se lahko do 15. 1. 2015. 

Opomba: Podaljšan rok prijave je bil spremenjen 11. 1. 2016.

/nl/file/pad16-slikapngpad16-slika.png

Primaire taal:
Type evenement: 
Conferentie
Deelnamekosten: 
Ja
Registratietermijn: 
08/01/2016
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Oddelek za pedagogiko in andragogiko, Filozofska fakulteta
Contactgegevens: 
E: podgornik.vesna@gmail.com. T: (01) 241-10-92
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Behandelde thema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email