chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Okrugli sto u okviru projekta UP NOW

Gepost door Uros Velickovic 4 maanden 12 uur geleden

dinsdag 22 september 2020
Beograd
,

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije u utorak, 22. septembra 2020. u 10h u prostorijama Srpske akademije nauka i umetnosti (Kneza Mihaila 35, Beograd, prvi sprat, sala 3) organizuje Okrugli sto u okviru projekta Metode radnog osposobljavanja: Nove šanse za razvoj veština odraslih u Republici Srbiji (UP NOW).

Na ovom skupu, pored ostalog, biće predstavljeni rezultati primarnog istraživanja i „skills assessment“ testiranja sprovedenih na Projektu, a biće reči i o sadržaju i modalitetima programa planiranih obuka.

U nastavku možete pronaći agendu skupa.

UP NOW projekat realizuje Ministarstvo za rad u okviru EU Programa za zapošljavanje i socijalne inovacije (EaSI), zajedno sa partnerima - Nacionalnom službom za zapošljavanje i Fakultetom političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Glavni cilj Projekta je pružanje podrške radnog osposobljavanja odraslih sa niskim nivoom osnovnih veština. Više o projektu možete pronaći na Internet sajtu: www.upnow.rs.

Primaire taal:
Deelnamekosten: 
Nee
Online evenement: 
Nee
Type organisator: 
Ander evenement
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Beleidsmakers
Mediadeskundigen
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email