chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Nacionalno odprtje Tednov vseživljenjskega učenja 2020

Gepost door Zvonka PANGERC PAHERNIK 4 maanden 3 weken geleden

vrijdag 4 september 2020
virtualno
,

Nacionalno odprtje je uvod v pestro dogajanje letošnjih 25. Tednov vseživljenjskega učenja (TVU), ki bo od 4. septembra do 9. oktobra opozarjalo na vlogo, ki jo ima učenje na vseh področjih našega življenja – v formalnem procesu pridobivanja znanja, pri delu, osebnostni rasti ter sobivanju v različnih skupnostih. Na stotine dogodkov in prirediteljev po vsej državi bo širilo virus učenja med mladimi in odraslimi, že vključenimi in tistimi, ki še omahujejo in zato potrebujejo zgled in spodbudo. 

Otvoritvena prireditev, ki so jo vsa leta odlikovale uspešne zgodbe učečih se odraslih, je zaradi varnostnih ukrepov proti širjenju covida-19 prestavljena v virtualno okolje. Drugačna, a nič manj navdihujoča je tudi njena vsebina.

4. septembra ob 11. uri, na isti dan ob isti uri, bomo skupaj s soustvarjalci TVU in številnimi drugimi partnerji prek spletnih strani TVU, FB TVU in drugih spletnih okolij predvajali slovesnost, ki jo bosta uvedli videoposlanici predsednika RS, gospoda Boruta Pahorja, in ministrice za izobraževanje, znanost in šport, dr. Simone Kustec. V nadaljevanju bo 25 znanih in manj znanih osebnosti spregovorilo o pomenu in učinku vseživljenjskega učenja. Govorjeno besedo bo podprla premierno predvajana himna Moč in radost v izvedbi reperja Zlatka. 

Pridružite se nam na vstopni točki dogodka. Naj vas slovesnost spodbudi, da v naslednjih petih tednih obiščete katero od prireditev v vašem okolju! Najdete jo v obsežnem koledarju TVU.

  

Primaire taal:
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
04/09/2020
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Andragoški center Slovenije
Type organisator: 
Ander evenement
Contactgegevens: 
mag. Zvonka Pangerc Pahernik (E: zvonka.pangerc@acs.si, T: 01 5842 567)
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Beleidsmakers
Mediadeskundigen
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email