chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Mreža znanja 2015

Gepost door Neja Colja 4 jaar 11 maanden geleden

donderdag 26 november 2015
Ljubljana
,

Arnes vabi na 4. strokovno-izobraževalno srečanje Mreža znanja 2015, ki bo 26. novembra 2015 na Biotehniški fakulteti v Ljubljani.
 

Mreža znanja je Arnesova jesenska konferenca, katere program je namenjen informatikom in računalničarjem s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture. Pokriva predvsem sistemske vidike uporabe novih tehnologij kot tudi predstavitve dobrih praks. Na konferenco Mreža znanja 2015 so vabljeni informatiki s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, srednjih in osnovnih šol, šolskih centrov ter kulturnih organizacij.


Na dogodku vas bodo seznanili z aktualnim dogajanjem ter načrti Arnesa in Ministrstva za izobraževanje znanost in šport na področju informacijske infrastrukture. S primeri dobrih praks bodo prikazali, kako lahko s prenovitvijo infrastrukture in z uporabo oblačnih storitev izboljšate procese in uporabniško izkušnjo. Predstavili bodo tudi novosti in podali napotke za uporabo Arnesovih in drugih storitev.

Na dogodku bo vidna tudi ekskluzivna projekcija dokumentarnega filma.
 

Konferenca je odlična priložnost za druženje in izmenjavo informacij s stanovskimi kolegi ali sodelavci Arnesa, ki jim lahko predstavite svoje poglede in predloge rešitev uporabe modernih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.
 

/nl/file/naslovnacampusjpgnaslovna_campus.jpg


Prijavite se lahko prek spleta ali pa pokličete na telefonsko številko (01) 479 88 00.
Primaire taal:
Type evenement: 
Conferentie
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
24/11/2015
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Arnes (E: delavnica@arnes.si, T: (01) 479 88 00)
Doelgroep: 
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Beleidsmakers
Behandelde thema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email