Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
25 Apr
2018

A megtartás mágiája - HR Fórum 2018

Hungary
Budapest
to

Ma a piacképességünk egyik feltétele, hogy képesek vagyunk-e megtartani a munkavállalóinkat. Jelenleg a magyarországi feldolgozóipari cégek 88%-a küzd munkaerőhiánnyal, és látja azt a termelést leginkább korlátozó tényezőjének. Ez az arány korábban 75% volt, a probléma tehát folyamatosan fokozódik. A HR Fórum idén tavasszal a legfrissebb trendekre reagálva a kékgalléros fluktuációcsökkentést emelte fókuszba. 

A vállalatigazgatóknak, HR vezetőknek hatalmas nehézséget okoz a munkaerőpiac hirtelen változásaihoz alkalmazkodni. ÚJ stratégiákra, ÚJ eszközökre van szükség. Holnaptól beépíthető ötleteket kap a munkaerő megtartására és a dolgozók véleménye alapján tudja a változtatásokat kidolgozni.

A menedzsment és a HR szakemberek képzése fontos, de nem elégséges feltétele az elégedett munkavállalónak – ahogy az elvben jól működő rendszerek, vagy az évi egy elégedettség felmérés sem. A hatékony és elégedett munkavállalókhoz új szemléletmódra van szükség. Ezt a kérdést állítja fókuszba a fórum.

Előadások (a teljesség igénye nélkül):

A megtartás mágiája – elkötelezettség változó környezetbenKékgalléros munkavállalók termelésben és kereskedelemben – Csikós-Nagy Katalin – Fluktuációkezelő partner – HR-Evolution Kft.

Ügyvezetői kreatív megoldás a munkavállalók törődéséreGazsi Zoltán – Ügyvezető igazgató, Bognár Adrienn – HR Koordinátor – Eisberg Hungary Kft.

Munkaerő-megtartás teljesítményorientált szervezetben – Tihanyi Attila – Műszaki igazgató – Aptiv 

HR trendek 2018 – Toldi Gábor – Ügyvezető igazgató – DTC Solutions

Workshopok:

I. Alappillér – Munkavállalók HR támogatottsága

- Adaptív beillesztés – Hogyan alakítsunk ki megtartást és elkötelezettséget erősítő folyamatot?– Havrán Linda – Szervezetfejlesztő, tanácsadó – HR-Evolution Kft.- A császár új ruhája – régi dolgozóink megtartásának ősi-új eszközei – Gégöl Júlia – HR tanácsadó, tréner – HR-Evolution Kft. és Vicsek András – Co-founder, CEO – Maven 7

II. Alappillér – Közép- és felsővezetők

- Vezető, mint a csapat vezetője – Kincses Krisztina – Tréner, coach és Szabó Balázs – HR tanácsadó, tréner, coach – HR-Evolution Kft.- Az érzelmi intelligencia megtartó ereje – Dr. Pécsi Rita – Neveléskutató, docens – Apor Vilmos Katolikus Főiskola- Esettanulmány – Generációs tünetek a szervezetben és lehetséges megoldásaik – Zeitler Ádám – Társalapító-igazgató -Milestone Intézet

Bővebb információ, jelentkezés:

http://hrforum.hrevolution.hu/

Event Details
Status
As planned
Type evenement
Evenement voor professionele ontwikkeling
Website van het evenement
Type organisator
Ander evenement
Organiser name
Budapest, Larus Rendezvényközpont
Contactgegevens
Budapest, Csörsz u. 18/b, 1124
Doelgroep
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Beleidsmakers
Behandelde thema
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?