chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Mednarodna konferenca »Širi obzorja – izkušnje in povezovanje za uspešno vključevanje Romov«

Gepost door Ana Granda Jakše 5 jaar 1 maand geleden

donderdag 26 november 2015 tot vrijdag 27 november 2015
Dolenjske Toplice
,

Vabljeni na mednarodno konferenco Širi obzorja – izkušnje in povezovanje za uspešno vključevanje Romov, ki bo 26. in 27. novembra 2015 v Dolenjskih Toplicah. Konferenco podpira Urad RS za narodnosti, potekala pa bo pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

S konferenco želimo poudariti pomen povezovanja deležnikov na področju vključevanja Romov, spodbuditi mreženje in sodelovanje med resorji in institucijami, izmenjavo dobrih praks skozi uporabo gradiv in materialov, pripravljenih v sklopu različnih projektov, in posledično zagotoviti čim učinkovitejše delovanje na področju vključevanja Romov v različne sfere družbenega življenja.

Prvi dan konference bo namenjen tematsko različnim plenarnim prispevkom raziskovalcev in strokovnjakov, drugi dan bo potekala projektna tržnica, kjer bodo predstavljeni različni nacionalni in mednarodni projekti ter primeri dobrih praks s področja vključevanja Romov.

Konference se je možno udeležiti kot aktivni udeleženec s predstavitvijo prispevka, projektov in njegovih rezultatov ali dobrih praks ter tako okrepite mrežo strokovnjakov in praktikov, ki delujejo na področju vključevanja Romov. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku, za prevajanje v slovenski jezik bo poskrbljeno.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Natančen program konference, možnosti sodelovanja, prijavnica ter možnosti namestitve so dosegljivi na spletni strani konference www.en.broadenhorizons.si.

/nl/file/bannerpod-pokroviteljstvomen-1024x335jpgbanner_pod-pokroviteljstvom_en-1024x335.jpg

/nl/file/image002pngimage002.png

        

/nl/file/image003jpgimage003.jpg

 

Primaire taal:
Type evenement: 
Conferentie
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
03/11/2015
Online evenement: 
Ja
Georganiseerd door: 
Razvojno izobraževalni center Novo mesto
Contactgegevens: 
Razvojno izobraževalni center Novo mesto (T: +386 (0)7 393 45 50, E: err.project@ric-nm.si)
Aantal afgevaardigden: 
100 - 200
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Beleidsmakers
Behandelde thema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email