Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
5 Nov
2019

„Level up Career“: събитие за преквалификация и практическа реализация

Bulgaria
София

Включeте се в събитието с интерактивни игри, лекции, възможности за препоръка за работа и страхотни награди от компаниите участници

Сайтът за търсене и предлагане на работа „Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп, ще даде шанс за втора поредна година на търсещите преквалификация, професионална реализация или бизнес ориентация да получат полезни и практически съвети на събитието „Level UP Career“ , което ще се проведе на 5 ноември в Бизнес център „Капитал форт“.

Събитието ще даде яснота за пазара на труда, така че посетителите му да могат да направят най-правилния избор спрямо амбициите си. „Level UP Careеr” ще събере на едно място всичко, което ви е необходимо, за да получите препоръка и да сте с една стъпка по-напред от останалите в професионалното си развитие.

В рамките на събитието e планирана програма от интерактивни лекции, насочени към кариерно развитие и преориентиране, стратегии за успешно намиране на работа чрез 16 лесни стъпки , срещи с фирми, които търсят служители в най-различни сфери на дейност. Ще чуете и разберете как един млад българин успява да се преквалифицира и да постигне кариера мечта в рамките на две години. Като подарък за всички, които инвестират в развитието си и се стремят към по-добра кариера, са предвидени специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране развитие, томбола с въпроси на компаниите участници с възможност да получите интервю за работа при тях, както и съдействие за намиране на работа от консултанти с международен опит в областта!

Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.

„Level UP Careеr” отправя предизвикателство към участниците да бъдат смели в желанията си за кариерен успех и да приемат предизвикателството, като създадат ясен план за реализация на мечтаната кариера.

Достъпът до събитието ще бъде безплатен. Изисква се само регистрация, която ще осигури на кандидатите пряк контакт с 8-те най-проспериращите компании на българския трудов пазар.

Автор: Екип на Investor.bg

Снимка: Rabota.bg

 

Event Details
Status
As planned
Type evenement
Evenement voor professionele ontwikkeling
Type organisator
NSS-evenement
Organiser name
„Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп
Registration URL
Contactgegevens
„Rabota.bg“

Екип събития:
rabota@investor.bg
phone: +359 882 67 99 91
Партньорство и реклама:
reklama@investor.bg
phone: +359 2 812 98 44
Doelgroep
Projecten & partnerschappen
Doelstellingen
Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?