chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Kasvatustieteiden opiskelija - Sinut on kutsuttu Turkuun kasvatustieteilijöiden työelämäapproille!

Gepost door Vivianne Ruohola 1 jaar 3 weken geleden

vrijdag 1 november 2019
Turku
,

Hei Sinä ihana kasvatustieteiden opiskelija!

Pohdituttaako Sinua, mitä voisit tehdä valmistumisen jälkeen? Tai kiinnostaako kenties alan vaihto ja pohdit, mihin kaikkeen voisit kasvatustieteilijänä työllistyä? Ei huolta, et ole asian kanssa yksin!

Kasvatustieteilijät generalisteina usein pohtivat työllistymistään. EPALEn sivuilta "Teemat"-osiosta pääset tutkiskelemaan erilaisia vaihtoehtoja. Sen lisäksi sinulle on mahtava mahdollisuus päästä osallistumaan rastikierrokselle, jossa eri työpajoja kiertämällä saat paljon lisää tietoa työelämän eri vaihtoehdoista! Tämän tapahtuman nimi on Vegecon ja se tapahtuu Turun Yliopiston tiloissa pe 1.11. klo 12-15.

"Luvassa on tutustumista muiden kaupunkien kasvatustieteilijöihin, kun pääsemme joukkueissa kiertämään erilaisia konkreettisia ja hyödyllisiä kasvatustieteilijän työelämään liittyviä rasteja! Takaamme, että päivän työpajoista saat loistavia avaimia tärkeisiin työelämän teemoihin. Työpajoja meille on pitämässä Specia, SKOL ja kasvatustieteen opiskelijajärjestöt ympäri Suomea."

Kurkkaa siis tapahtuma Facebookista ja tule mukaan!

Vegecon - Työelämäappro!

Primaire taal:
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
20/10/2019
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
SKOL - Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liitto https://kasvatustieteidenopiskelijat.com/
Type organisator: 
Ander evenement
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email