chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Evenementen

ИЗЛОЖЕНИЕ НА МЛАДЕЖКОТО ТЕХНИЧЕСКО ТВОРЧЕСТВО (Г. ОРЯХОВИЦА)

Gepost door Iliana Taneva 1 maand 1 week geleden

donderdag 10 oktober 2019 tot zaterdag 12 oktober 2019
Горна Оряховица
,

Изложение на младежкото техническо творчество ще се проведе в периода 10-12 октомври 2019 г., в гр. Горна Оряховица. Организатор на събитието е Фондация „Милен Григоров“, чийто председател (инж. Владимир Григоров) е член на УС на Стопанска камара – В. Търново. Официалното откриване на събитието е на 10 октомври 2019 г., от 11.00 часа.

Очаква се в изложението да се включат 60 професионални технически гимназии и 5 технически университета, както и участници от съседните балкански страни. В рамките на форума ще се проведе паралелна младежка научна конференция.

В миналогодишното изложение участваха над 300 изложители с разработки в областта на електрониката, електротехниката, мехатрониката, софтуера, машиностроенето и др.

Предстои публикуване на програма и форма за регистрация.

 

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Primaire taal:
Type evenement: 
Conferentie
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
09/10/2019
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Фондация "Милен Григоров"
Type organisator: 
NSS-evenement
Contactgegevens: 
За връзка и допълнителна информация: Тел. 0885 048 141, e-mail: mtt_go@abv.bg, www.facebook.com/MTTGORNA
Aantal afgevaardigden: 
> 200
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn