Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
16 Oct
2019

IV Sajam zapošljavanja BL2019

Bosnia and Herzegovina
Banja Luka
to

Gradska razvojna agencija Banja Luka u saradnji sa Odjeljenjem za Lokalni ekonomski razvoj i Zavodom za zapošljavanje – filijala Banja Luka organizuje Sajam zapošljavanja BL2019 koji će se održati 16. oktobra 2019. godine u SD Centar u terminu od 10.00 do 18.00 časova.

Na Sajmu će učestvovati privrednici iz sektora metal, drvo, prehrambena industrija, IKT, građevinarstvo, tekstil, koža, obuća i drugi. Takođe, na Sajmu će učešće uzeti i agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, predstavnici bankarskog sektora i ostali.

 

Ovogodišnji Sajam zapošljavanja BL2019 ima osvrt na promociju kulturne i kreativne industrije. Industrija koja pored IKT ima najveći finansijski rast i sigurno nudi fantastičnu perspektivu. Pored izlagača iz ove sfere, posjetioci će moći da prisustvuju izuzetno zanimljivim panelima iz oblasti kreativnih i kulturnih industrija, da otkriju prilike za razvoj samostalnih biznisa, da čuju priče o brendiranju, te kako od hobija napraviti biznis.

 

Zainteresovane poslodavci su pozvani da se prijave za učešće na Sajmu, a sve potencijalne tražioce novog zaposlenja ili dodatnih informacija za razvoj svoje karijere da posjete Sajam.

 

Prijave za učešće još uvijek možete slati na: info@cidea.org i danka.dabic@cidea.org, kao i na telefon +387 51 433 460

 

Izvor: https://cidea.org/

 

Event Details
Status
As planned
Website van het evenement
Type organisator
Ander evenement
Organiser name
Grad Banjaluka, Gradska razvojna agencija CIDEA i JU Zavod za zapošljavanje RS
Contactgegevens
info@cidea.org i danka.dabic@cidea.org,
+387 51 433 460
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?