chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

IV Sajam zapošljavanja BL2019

Gepost door Daria Mrsic 10 maanden 2 dagen geleden

woensdag 16 oktober 2019
Banja Luka
,

Gradska razvojna agencija Banja Luka u saradnji sa Odjeljenjem za Lokalni ekonomski razvoj i Zavodom za zapošljavanje – filijala Banja Luka organizuje Sajam zapošljavanja BL2019 koji će se održati 16. oktobra 2019. godine u SD Centar u terminu od 10.00 do 18.00 časova.

Na Sajmu će učestvovati privrednici iz sektora metal, drvo, prehrambena industrija, IKT, građevinarstvo, tekstil, koža, obuća i drugi. Takođe, na Sajmu će učešće uzeti i agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, predstavnici bankarskog sektora i ostali.

 

Ovogodišnji Sajam zapošljavanja BL2019 ima osvrt na promociju kulturne i kreativne industrije. Industrija koja pored IKT ima najveći finansijski rast i sigurno nudi fantastičnu perspektivu. Pored izlagača iz ove sfere, posjetioci će moći da prisustvuju izuzetno zanimljivim panelima iz oblasti kreativnih i kulturnih industrija, da otkriju prilike za razvoj samostalnih biznisa, da čuju priče o brendiranju, te kako od hobija napraviti biznis.

 

Zainteresovane poslodavci su pozvani da se prijave za učešće na Sajmu, a sve potencijalne tražioce novog zaposlenja ili dodatnih informacija za razvoj svoje karijere da posjete Sajam.

 

Prijave za učešće još uvijek možete slati na: info@cidea.org i danka.dabic@cidea.org, kao i na telefon +387 51 433 460

 

Izvor: https://cidea.org/

 

/nl/file/agendasajamzaposljavanjabl2019jpg-0agenda_sajam_zaposljavanja_bl2019.jpg

Primaire taal:
Deelnamekosten: 
Nee
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Grad Banjaluka, Gradska razvojna agencija CIDEA i JU Zavod za zapošljavanje RS
Type organisator: 
Ander evenement
Contactgegevens: 
info@cidea.org i danka.dabic@cidea.org, +387 51 433 460
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email