Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
20 Mar
2019

ITK’19 Muutos on mahdollisuus - Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa

Finland
Hämeenlinna
to

ITK’19 tarjoaa yli 160 opettajan, kehittäjän, yrittäjän ja tutkijan tarinaa siitä, miten digimaailman mahdollisuuksia kehitetään koulutuksen maailmassa ja sen mahdollisia uhkakuvia pyritään ehkäisemään.

ITK’19 on tapahtuma, jossa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä siitä, mitä on tehnyt ja kokeillut sekä minkä ajattelee olevan merkityksellistä ihmisen kasvun ja oppimisen kannalta tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Muutos on luontainen osa ihmisen elämää. Ympärillä oleva luonto muuttuu, me vanhenemme ja muutumme päivä päivältä. Myös toimintaympäristömme muuttuu niin kotona kuin työelämässä. Kuinka sitten pitäisi muutokseen suhtautua?

Digitaalisuus ja sen sovellukset ovat yksi merkittävä muutoksen aiheuttaja koulutuksessa. Toiset näkevät sen mahdollisuutena toteuttaa koulutusta uudella tavalla ja antavan oppijoille uusia tapoja oppia, kommunikoida ja luoda uutta. Toiset kokevat sen vievän liikaa oppijoiden aikaa, heikentävän heidän keskittymiskykyään ja oppimista. Molemmat näkökulmat ovat osaltaan oikeassa. Nyt on aika katsoa entistä tarkemmin millä tavalla toteutettuna voimme parhaiten toteuttaa digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet hyödyksi kasvamisen ja oppimisen tukena ja miten ehkäistä sen tuomia haittavaikutuksia. 

Lataa ohjelma alta pdf. muodossa ja tutustu tapahtumaan tarkemmin ITK 2019 verkkosivuilla!

Event Details
Status
As planned
Type evenement
Conferentie
Website van het evenement
Type organisator
Ander evenement
Deelnamekosten
Ja

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?