chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

Evenementen

Erasmus+ ja Nordplus liikkuvuushankkeiden hakuinfo verkossa

Gepost door Anni KARTTUNEN 3 jaar 1 maand geleden

dinsdag 5 december 2017

Rakkaat aikuisen oppimisen parissa toimivat,

 

on aika alkaa orientoitua ensi vuoden alun Erasmus+ ja Nordplus aikuiskoulutuksen hankkeiden hakukierroksiin! Opetushallituksen kansainvälistymispalvelujen aikuiskoulutuksen tiimi pitää jo perinteiseksi (muttei missään nimessä tylsäksi J) käyneen liikkuvuushankkeiden (KA1) hakuneuvonnan webinaarin tiistaina 5.12. klo 13-15, eli juuri ennen kuin Suomi täyttää 100 vuotta. Naputtele päivämäärä kalenteriisi HETI!

 

Webinaarissa saat uusinta uutta (ja tietysti kuuminta hottia) tietoa mitä uudistuksia Komissio on keksinyt vuoden 2018 hanketoimintaan. Sen verran voin jo vinkata, että koko Erasmus+ hakujärjestelmä muuttuu nyt sähköiseksi, eli voimme jättää hyvästit kankeille pdf -tiedostoille! Ja Nordplussassa alkaa ihan upouusi ohjelmakausi ja tietenkin ihan upouudet kujeet sen myötä.

 

Webinaarissa voit kysellä vinkkejä ja parhaita toimintatapoja verkon välityksellä. Lisäksi voit saada webinaarin tallenteen myöhempää käyttöä varten (esim. kollegalle tai jos tiedät jo nyt, ettet ole verkon ulottuvilla tuolloin ja silti palat halusta tietää mikä on STATE OF THE ART tämän hetken Erasmus+ ja Nordplus meiningissä).

 

Webinaarin osoite (joka kannattaa myös merkata kalenteriin valmiiksi, ettei iske viimehetken paniikki, kun tajuat, että webinaaria pukkaa, muttei ole linkkiä sinne tiedossa) on cimo.adobeconnect.com/grundtvig.

 

Siellä tämä ihana aikuisen oppimisen porukka odottelee juuri sinua keskustelemaan ja kyselemään liikkuuvushankehommista. Kannattaa liittyä porukkaan vaikka ihan huvikseen. Olen minäkin hölmömpään joskus aikaani tuhlannut. Niin. J

 

Kerromme samassa hengenvedossa myös EPALEsta, eli Aikuiskoulutuksen euroopplalaisesta foorumista. Jos et ole vielä foorumilla pörräillyt, niin kannattaa käydä vilkaisemassa osoitteessa /fi/home-page. Jos vallan innostut rekisteröitymään käyttäjäksi (jota kyllä vahvasti suosittelen, ettet jää kaikesta hyvästä paitsi), niin tuossapa oiva tutoriaali ihan suomenkielellä, miten sinne rekisteröidytään ja miten EPALEen lisätään vaikka oma blogiteksti, jos on jotakin tärkeää sanomista sydämellä.

 

Primaire taal:
Deelnamekosten: 
Nee
Online evenement: 
Ja
Georganiseerd door: 
Opetushallitus, kansainvälistymispalvelut, aikuiskoulutustiimi
Type organisator: 
NSS-evenement
Contactgegevens: 
grundtvig@oph.fi
Doelgroep: 
Academici, studenten, onderzoekers in andragogie
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Beleidsmakers
Behandelde thema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email