Overslaan en naar de inhoud gaan
Event Details
3 Mar
2016

Brezplačna projektna konferenca za oblikovanje projektnih idej v okviru transnacionalnega programa ADRION

Slovenia
Ljubljana
to

Objavljen je prvi razpis transnacionalnega programa Adrion (Jadransko-jonski program), v okviru katerega je na voljo 38 milijonov evrov. Na razpisu lahko skupaj s partnerji iz najmanj treh različnih držav programskega območja pridobite sredstva v višini med 800.000 in 1.500.000 EUR za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja trajnostnega vrednotenja in ohranjanja naravne in kulturne dediščine, varovanja okolja in zaščite ekosistema, transporta ipd. V programu lahko sodelujejo prijavitelji iz Slovenije, Hrvaške, Grčije, Italije, Albanije, Črne gore, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Ker je velik poudarek na sestavi in kvaliteti partnerstva, CNVOS organizira projektno konferenco, ki bo 3. marca 2016 v Hostlu Celica v Ljubljani in na kateri boste skupaj z drugimi udeleženci oblikovali projektne ideje za prijavo na razpis. Široka partnerstva, ki združujejo več različnih deležnikov iz različnih sektorjev, bodo imela večje možnosti za uspeh. Dogodek bo namenjen iskanju inovativnih povezav med organizacijami z različnih področij, zato k prijavi vabimo tako nevladne kot vladne organizacije, občine, javne zavode, ipd.

Z vami bo Veronika Vodlan, projektna svetovalka, ki ima dolgoletne izkušnje z razvojem in izvajanjem projektov ter svetovanjem in izobraževanjem glede pridobivanja sredstev in pisanja projektnih prijav.Udeležba na konferenci je brezplačna. Rok za prijavo na dogodek se izteče 29. februarja 2016. Na podlagi kratkega opisa projekta, bomo za udeležbo na konferenci izbrali 20 udeležencev.

Več informacij ter prijavnico najdete na spletni strani CNVOS. Vljudno vabljeni!

Vir: CNVOS, 24. 2. 2016

Event Details
Status
As planned
Type evenement
Conferentie
Organiser name
CNVOS
Contactgegevens
Veronika Vodlan (E: veronika.vodlan@cnvos.si)
Aantal afgevaardigden
< 100
Doelgroep
Netwerken & organisaties voor volwassenenonderwijs
Projecten & partnerschappen
Deelnamekosten
Nee

Heb je een evenement in gedachten?

Aarzel niet! Klik op de link hieronder en voeg een evenement toe!

Laatste discussies

EPALE Discussie: Wat kunnen we doen om de volwasseneneducatie beter te maken voor mensen met een beperking?

In juni richt EPALE de schijnwerpers op hoe mensen met een beperking kunnen bijleren. We horen graag van jou hoe we volwasseneneducatie voor mensen met een beperking kunnen verbeteren. De schriftelijke discussie (in het Engels) zal plaatsvinden op 8 juni om 14 uur (CEST).
Meer

Vindt u het ook jammer dat de volwasseneneducatie nauwelijks bijdraagt aan het nieuwe decreet voor duaal leren?