Hopp til hovedinnhold
Partnership Details

New technologies on learning process; inclusive education

France
Started by | Publisert på ons, 02/12/2020 - 15:34

Impact of new technologies on school learning

Our organisation has already worked on a project on inclusive education. We are planning to have a follow-up of our project on the side of the role of new technologies, screens, on the learning process of children.

this is the main idea. we're looking for partners to complete a project together on this problematic.

 

Partnership Details
Request valid until
lør 14.03.2020 01:00
Organisasjon
CULTURE XXI
Andre
NGOs ; primary & secondary school
Countries
Danmark
Finland
Italia
Nederland
Sverige
Type aktivitet
Exchange of ideas/best practice
Discussing ideas
Språk
Norsk
Fransk

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?