Hopp til hovedinnhold
Partnership Details

Digital Skills for Low-qualified Adults

Turkey
Started by | Publisert på ons, 03/18/2020 - 13:09

Dear Colleagues,

Yahya Mazlum  is a Public Adult Education Center.It is experienced in Erasmus+ projects and working on a new application form(Erasmus+KA204).

The topic is improving digital skills of low-qualified adults.Gained new skills will present them new job opportunities and improved self confidence.

If you interested in, please contact us.

Thank you,

Best Regards

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?