chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Blog

10 причини, поради които трябва да се присъедините към EPALE

15/10/2014
by Eva ALOS MELCHOR
Språk: BG
Document available also in: FR CS DA ET EL HR DE IT ES PL LV LT GA HU MT NL PT RO SK SL FI SV EN

които сайтът на EPALE предлага, както и причините, поради които трябва да се включите.

1.       Новата функция за календар Ви дава достъп до курсове за обучение, уебинари, семинари и други възможности, предлагани из цяла Европа.

2.       Имате възможност за търсене на курсове, в които искате да участвате, по тема, език или разходи за участие.

3.       Получавате важна информация за събитията, преди да сте решили дали да участвате. Можете да се информирате за целите и задачите, размера на събитието и темата му, преди да отидете.

4.       Информирате се за случващото се в общността за учене за възрастни чрез профила ни в Twitter @EPALE_EU и споделяте най-новото ни съдържание в интернет чрез социалните медии, независимо дали става въпрос за статия или предстоящо събитие.

5.       Отделът ни за новини ще Ви предоставя най-новата информация за разработването на политики, нови инициативи, финансиране, новини и всички въпроси, засягащи образованието за възрастни.

6.       Всяка сряда в блога ни ще има публикация по теми, посветени на важни тенденции в сектора на образованието за възрастни.

7.       Имате въпрос? Разполагаме с интерактивна функция за отговори на често задавани въпроси, която ще Ви показва зададените от Вас въпроси и отговорите на тях. Тя ще има и бутони за гласуване, за да имате възможност да ни кажете дали сте намерили нужната Ви информация.

8.       Почти 2000 от Вас отговориха на проучването ни за това, което искате да видите на сайта на EPALE. Бъдете готови за резултатите — те ще излязат скоро!

9.       Останете във връзка с нас и се информирайте просто като се абонирате за бюлетина ни чрез имейл адреса си тук: /bg#subscribe

10.     Новият ни сайт ще Ви улесни в търсенето на информация за образователните Ви нужди. Сайтът на EPALE вече има допълнителни страници, ново съдържание и изцяло нов облик.

 

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn
Refresh comments Enable auto refresh

Displaying 1 - 1 of 1
  • Iza Stawarzs bilde

    <p>Najbardziej przemawiającym do mnie argumentem, jest podpunkt drugi, ponieważ w prosty i bardzo szybki sposób mogę znaleźć interesujący mnie temat. Fakt, że sondaż dotyczący treści platformy EPALE odwiedziło niemal 2000 osób, pokazuje, że platforma cieszy się niemałą popularnością. Dobrym argumentem jest również możliwość uczestniczenia w prenumeracie drogą elektroniczną.</p>