Blog
Blog

ЕПАЛЕ Србија национални панел: „Подршка пројектима у сектору образовања одраслих - панел дискусија о могућностима, приоритетима и потребама сектора”“

ЕПАЛЕ Србија Вас позива на национални панел!

ЕПАЛЕ Србија национални панел: „Подршка пројектима у сектору образовања одраслих - панел дискусија о могућностима, приоритетима и потребама сектора”“

У оквиру овогодишње европске ЕПАЛЕ конференције под називом “Transitions: the role of adult learning in ensuring inclusive change”, ЕПАЛЕ национални тим за подршку у Србији организоваће национални панел под називом „Подршка пројектима у сектору образовања одраслих - панел дискусија о могућностима, приоритетима и потребама сектора“, који ће се одржати путем интернета, 18. октобра од 14 до 15:30 часова. Циљ овог догађаја је боље упознавање чланова ЕПАЛЕ платформе, кључних актера и практичара у образовању одраслих у Србији са могућностима за пројекте, као и покретање дискусије о приоритетним темама и потребама сектора.

Национални панел намењен је свима који су директно или посредно професионално ангажовани у области образовања одраслих (доносиоцима одлука, представницима државних институција, едукаторима, каријерним практичарима и свим другим практичарима који се баве образовањем одраслих). Догађај ће бити одржан на српском језику.

У наставку је прелиминарна агенда догађаја.

EPALE Srbija nacionalni panel oktobar 2021

Login (3)

Login or Sign up to join the conversation.

Want to write a blog post ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new article!

Siste diskusjoner

Online diskusjon om Kultur i en krisesituasjon.

📅 Hold av dato 28. april fra kl 10 til 16 til ny EPALE diskusjon.

🔴 Denne gangen blir det en online diskusjon om et viktig tema som handler om "Kultur i en situasjon med krise".

Mer

EPALE-debatt: Kunstig intelligens og voksnes læring (på engelsk)

Kunstig intelligens og voksnes læring: er det til hjelp eller til hinder for voksne innlærere?

Mer

EPALE Discussion: Building inclusive linguistic diversity in Europe

Learning languages is a key not only for social inclusion, workforce mobility, but it also contributes to a cohesive, culturally enriched Europe. Take part in our next discussion to discuss the role of language learning in Europe today!

Mer