chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Mitä EPALE tarjoaa aikuiskoulutuksen ammattilaiselle?

EPALE on perustettu sinua ja muita koulutuksen ammattilaisia varten, jotta voisitte oppia toistenne kokemuksista ja kehittää ammatillisia käytäntöjä. Sivusto on tarkoitettu opettajille, kouluttajille, tutkijoille, korkeakouluopettajille, päätöksentekijöille ja aikuiskoulutussektorilla työskenteleville ammattilaisille kaikkialla Euroopassa. Sivustolla on tarjolla monia erittäin hyödyllisiä välineitä, kuten tapahtumakalenteri, sanasto, aikuiskoulutusta koskevia viimeisimpiä uutisia ja aineistotietokanta (tulossa lähiaikoina).

Sivustoa kehitetään edelleen, jotta voit tulevaisuudessa jakaa opetusmateriaalia ja hyviä käytäntöjä sekä ideoita ja aineistoa muiden käyttäjien kanssa kaikkialla Euroopassa. Lisäksi sivustolle tulee yhteistyökumppanien hakutoiminto, jonka avulla voit verkostoitua, jakaa hyviä käytäntöjä ja suunnitella yhteisiä hankkeita muiden kumppanien kanssa.