chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Blog

EPALE fokus: Finansielle kompetencer

23/05/2016
by Jesper Christia...
Språk: DA
Document available also in: EN HR MT EL SK BG DE SL IT LT HU NL LV CS FI ET SV FR PL ES

Finansielle kompetencer (financial literacy) er det sæt af færdigheder, der er nødvendige for på en korrekt måde at kunne forstå og fortolke finansiel information med henblik på at tage gode finansielle beslutninger. Det er en afgørende kompetence, der giver folk mulighed for at træffe informerede valg når det gælder deres penge. Gode finansielle kompetencer betyder, at man er rustet til at tage bedre beslutninger, hvad end det gælder opsparing til studie eller pension eller valg af det rigtige huslån til hjemmet.

Lær mere om finansielle kompetencer, og hvordan de kan understøttes af Professor Annamaria Lusardi  – Specialist i finansielle kompetencer.

 

 

 

 

Finansielle kompetencer er ikke blot for studerende – det er essentielle færdigheder, som mange voksne mangler, og som er nødvendige for at opnå individuel finansiel trivsel. Fra den 23. til 27. maj slår EPALE’s nationale hold sig sammen for at tilbyde dig interessante blogindlæg og brugbart materiale om emnet. Du kan også finde artikler og nyttige ressourcer blandt vores eksisterende indhold om finansielle kompetencer:

Blog posts

Resources

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn
Refresh comments Enable auto refresh

Displaying 1 - 1 of 1
  • Aivars Lasmaniss bilde

    Kā radīt finanšu plūsmu?