chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Resource

Eurydice publiceert overzicht Europese onderwijssystemen

Språk: NL

Posted by Karine Nicolay

Eurydice publiceerde haar jaarlijkse update over de structuur van Europese onderwijssystemen. Het rapport biedt een overzicht van de structuur van verschillende onderwijssystemen voor het jaar 2019-2020 en bevat een schematische weergave van de voornaamste organisatiemodellen voor het primair en secundair onderwijs in Europa.

Eurydice heeft een rapport gepresenteerd met daarin haar jaarlijkse update over de structuur van Europese onderwijssystemen. Het rapport biedt handige informatie voor onderwijsinstellingen die samenwerkingsverbanden aangaan of voor studenten die een studie in het buitenland overwegen. Het geeft namelijk een overzicht van de structuur van verschillende onderwijssystemen in Europa voor het jaar 2019-2020. Ook biedt het rapport een schematische weergave van de voornaamste organisatiemodellen voor het primair en secundair onderwijs in Europa.

Resource Author(s): 
Eurydice
Publication Date:
Monday, 24 February, 2020
Language of the document:
Type of resource: 
Studies and Reports
Country:
Tags:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn