chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Hogyan kapcsolódik az EPALE a Grundtvig programhoz?

A Grundtvig program az EU egész életen át tartó tanulási programjának része volt a 2007–2013 időszakban, amely a nem szakmai jellegű felnőttoktatásban részt vevő személyeket és szervezeteket támogatott az európai képzési tevékenységekben és projektekben való részvételben.

Az EPALE egy, a szakmai gyakorlat fejlesztése céljából, az ötletek és gyakorlatok megosztásához szükséges felület iránti, a Grundtvig program érdekelt felei által kifejezett igényből született. A Grundtvig események és hálózatok során lehetőség nyílt az EPALE-re vonatkozó elképzelések megvitatására és a platform fejlesztésének megkezdésére.

Arra bátorítjuk a Grundtvig program által támogatott hálózatokat és projekteket, hogy regisztráljanak EPALE felhasználóként. Az EPALE ezen túlmenően bízik abban, hogy olyan felnőttkori oktatással foglalkozó szakembereket is el tud érni, akik még nem vesznek részt európai projektekben.

Az EPALE platform olyan interaktív jellemzőket kínál, amelyek révén a felhasználók felvehetik a kapcsolatot másokkal Európában, megoszthatják egymással véleményüket és bevált gyakorlataikat. A honlap közzéteszi a források könyvtárában a Grundtvig program keretében létrehozott forrásokat, illetve hivatkozik azokra. A projektek megvalósítása során arra ösztönözzük Önöket, hogy tegyék közzé eseményeiket és osszák meg bevált gyakorlataikat vagy forrásaikat, amelyeket a platformon hoztak létre.