chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Calendar

XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia

Posted by Annamária Kiss 2 months 2 dager ago

Thursday 7 November 2019 to Saturday 9 November 2019
Pécs
,

A 19. alkalommal megrendezésre kerülő tudományos konferencia címe "Neveléstudomány - Horizontok és Dialógusok". A XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia tematikája a nemzetközi trendekhez és a konferenciát szervező intézmény (Pécsi Tudományegyetem) arculatához igazodik.

A konferencia legfontosabb célja, hogy a neveléstudomány sokszínű területeit és ezek eredményeit az oktatási rendszer mélyebb megismerése és fejlesztése érdekében felszínre hozza, és megteremtse a dialógusok lehetőségét. 

A konferencia munkaformái a korábbi hagyományokat és nemzetközi gyakorlatot is követve: plenáris előadás, szimpózium, szekcióelőadás és poszterbemutató. A konferencia tematikájából következik, hogy a neveléstudományi műhelyek kutatói mellett, a gyakorlatban dolgozó szakembereket is várjuk a tudományos kritériumok megtartása és alkalmazása mellett.

Event language(s):
Event type: 
Conference
Attending fee: 
No
Registration deadline: 
30/09/2019
Online event: 
Nei
Organiser type: 
Other event
Number of delegates: 
100 - 200
Target group: 
Felnőttkori tanulási hálózatok és szervezetek
Theme addressed:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn