chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Calendar

Vidensalon og workshop: Social mobilitet og uddannelseskapital

Posted by Emil Thirup-Sorknæs 1 month 22 timer ago

Tuesday 4 February 2020
København
,

Tænketanken DEA inviterer til Vidensalon og workshop om Social mobilitet og uddannelseskapital.

 

DEA skriver om arrangementet: 

"Selvom det danske uddannelsessystem giver gode rammebetingelser for social mobilitet med gratis uddannelse og SU, er det svært at kravle op ad indkomststigen og bryde den sociale arv. Hvis ikke lige adgang til uddannelse kan bryde den sociale arv og løfte den sociale mobilitet – hvad kan så? Og er det muligt, at ulighed og lighed eksisterer i uddannelsessystemet på samme tid?
På vidensalonen skal blive klogere på, hvilke uddannelser der er gode til løfte den sociale mobilitet, hvad uddannelseskapital betyder for den enkelte unges vej gennem uddannelsessystemet, og hvad vi som samfund kan gøre for at understøtte unge fra uddannelsesfremmede hjem.
Du kan høre vidensoplæg fra DEAs cheføkonom Kristian Thor Jacobsen og institutleder på DPU Claus Holm, høre om danske og udenlandske projekter, der arbejder for at fremme uddannelseskapital og deltage i faciliteret ide- og projektudvikling."
 

Event language(s):
Event type: 
Professional development event
Attending fee: 
No
Registration deadline: 
03/02/2020
Online event: 
Nei
Organised by: 
Tænketanken DEA
Organiser type: 
Other event
Contact details: 
Sidsel Fuglsang Konsulent Mobil: 30681711 E-mail: sfc@dea.nu
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn