chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

Riżorsa

Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen ammattilainen - parempaa mainoslausetta muuttuvassa maailmassa saa hakea

Lingwa: FI

Mibgħuta minn Mikko Mattila

Tämä tekstikokoelma pitää sisällään kaksitoista tarinaa kasvatustieteiden opiskelusta, opiskeluaikaisista valinnoista sekä työllistymisestä. Tarinat ovat Tampereen yliopistosta elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutuksesta (elokas) kasvatustieteen maisteriksi valmistuneiden kirjoittamia kuvauksia, jotka kerättiin keväällä 2018.

Kokoelmaan kootut tarinat kerättiin sähköpostitse vuosina 2005-2017 valmistuneilta elokkailta. Mukaan saatiin eri sektoreille työllistyneitä ja erilaisia polkuja kulkeneita. Kukin kirjoittaja kertoo tarinansa omin sanoin, omalla tavallaan ja haluamiaan asioita painottaen. Kirjoittamisen tueksi oli tarjolla apukysymyksiä, jotka koskivat opiskelualan ja sivuaineiden valintaa, arvosanojen ja opinnäytetöiden merkitystä työllistymiselle, työharjoittelua ja kansainvälisiä kokemuksia opiskeluaikana, aktiivisuutta opiskelijajärjestöissä ja luottamustehtävissä sekä työhakua ja ensimmäisiä työpaikkoja. Tarinansa loppuun monet kirjoittajista ovat kiteyttäneet viestin, jonka he haluavat välittää uusille opiskelijoille.

/mt/file/epalevalmistuneidentarinatpngepale_valmistuneiden_tarinat.png

Awtur(i) tar-Riżorsa: 
Mirka Räisänen, Leena Pohjasmäki, Liisa Ikkala-Toiviainen
Data tal-pubblikazzjoni:
Il-Ħamis, 24 Mejju, 2018
Lingwa tad-dokument
Ittajpja r-Riżorsa: 
Studji u rapporti
Pajjiż:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn