chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

tal-kamra tal-aħbarijiet

Posebna številka revije Adults Learning

01/06/2015
Lingwa: SL

Izšla je druga letošnja številka revije Adults Learning, ki je ena izmed pomembnih revij za izvajalce izobraževanja odraslih in oblikovalcev politike, saj ponuja različne novice, analize, strokovne komentarje in pisanja, ki jih ni mogoče najti nikjer drugje.

Tokratna posebna izdaja je namenjena volitvam v Veliki Britaniji oziroma njihovim posledicam: ne gre namreč le za to, katera vlada bo kaj prinesla, pač pa predvsem za to, katere obljube bo izpolnila, med drugim tudi v izobraževanju. In to ni vprašanje le na Otoku, pač pa v vsaki državi. Številka tako prinaša paleto strokovnih mnenj ljudi iz izobraževalnega sektorja – strokovnjakov, politikov in učečih se – o tem, kako so se učenje in spretnosti odrezali v zadnjih petih letih ter kakšni veliki izzivi so še pred njimi. Med drugim pa si lahko preberete tudi mnenja izobraževalcev odraslih o tem, da neformalno učenje odpira vrata napredku, da je treba narediti izobraževanje odraslih dostopnejše in da lahko starejši učeči se veliko dajo. Izvod je na voljo tudi v knjižnici Andragoškega centra Slovenije (ACS).

 

Simona Kavčič (simona.kavcic@acs.si), ACS

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn