chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

tal-kamra tal-aħbarijiet

Neem deel aan de #CedefopPhotoAward 2017 wedstrijd!

15/05/2017
Lingwa: NL
Document available also in: EN DE PT HR EL PL SL BG MT HU ET IT SV FR SK CS DA FI LT

/mt/file/cedefop-competitionCedefop Competition

Cedefop Competition

 

Neem deel aan de #CedefopPhotoAward 2017 wedstrijd! –  een fotowedstrijd voor iedereen, van alle leeftijden, in het technisch- of beroepsonderwijs in de Europese Unie. Vertel  je verhaal in foto’s en misschien win je dan een tripje naar Brussel of Thessaloniki!

Het thema van de #CedefopPhotoAward 2017 wedstrijd is 'Technisch- en beroepsonderwijs en  -vorming: vertel je verhaal'.

 

Wie kan deelnemen?

Aan de #CedefopPhotoAward 2017 kan je deelnemen met een groepje van 3 lerenden, zonder onderscheid van leeftijd. Maak een origineel fotoverhaal, vergezeld van een kort tekstje met wat uitleg over het verhaal.  Je kan alleen deelnemen in groep, niet alleen!

 

Prijzen

De winnaars van de eerste prijs mogen naar Brussel reizen en op 24 november deelnemen aan de slotceremonie van de European Vocational Skills Week (#EUVocationalSkills).

De winnaars van de tweede prijs mogen naar de opening van het Thessaloniki International Film Festival (#TIFF58) op 2 november.

Het werk van alle winnaars en de runner-ups zal te zien zijn in een speciale tentoonstelling in beide steden. Cedefop en de Europese Commissie betalen alle reis- en verblijfskosten voor de winnaars van de eerste en tweede prijs en één leraar/begeleider.

 

Reglement

Teams van (3) lerenden in het technisch- of beroepsonderwijs in de Europese Unie wordt gevraagd om een origineel fotoverhaal van 3 à 5 foto's te maken, vergezeld van een tekst van 100 woorden. Je foto's en je verhaal stuur je per e-mail naar cedefopphotoaward@cedefop.europa.eu, samen met het ingevulde aanvraagformulier.

Deadline: 15 juli 2017 om 23:59 uur (CEST)

Lees hier het volledig reglement

 

 

BronCedefop

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn