chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

tal-kamra tal-aħbarijiet

Készségfejlesztési Alap: Az egyének és közösségek támogatása

28/07/2016
Lingwa: HU
Document available also in: EN

A City and Guilds Group bejelentette, hogy a Készségfejlesztési Alapjából 5 millió Fontot ítél oda olyan projektekre, amelyek az egyéneket és közösségeket támogatják a készségfejlesztésen keresztül.

A 2015-ben létrehozott alap segít az elhelyezkedésben vagy segíti a karrierépítést. Az első évben három fő téma projektjeit támogatatták az alapból:

  1. Nők és lányok készségfejlesztése
  2. Készségfejlesztés a bántalmazások megelőzésének érdekében
  3. A munkaerő mobilitását támogató készségek fejlesztése

A Global Generation 160,059 Font támogatást fog kapni három év alatt. Ez az összeg a kétkezi munkához fűződő készségeket segíti fejleszteni, például a kertészkedést vagy az ács szakmát. Az alap az Élő Kultúra programot is támogatja majd. Ez a londoni Kings Cross-ban lévő „Sem képzésben, sem oktatásban vagy munkában“ (NEET; Not in Education, Employment, or Training) részt vevő fiatalokat célzó kezdeményezés a fiatalok szakmunkás készségfejlesztésének támogatására.

A Change Foundation is kap egy 147,329 Fontos összeget három évre a „Generációs vihar” (Generation Storm) támogatására. Ez egy mentori-, fitness- és egészségprogram, melynek célja, hogy felkészítse az állami gondozásból kilépő fiatal nőket az oktatásba, munkába vagy képzésbe történő sikeres belépésre.

Az alapítvány olyan projekteket támogat, amelyek szorosan kötődnek a City and Guilds Group céljaihoz, ami az emberek és szervezetek készségfejlesztése a személyes és gazdasági fejlődés érdekében.

Az alapítványról itt talál további információkat: www.cityandguildsgroup.com/skillsdevelopmentfund.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn