chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

tal-kamra tal-aħbarijiet

Poziv: Več priložnosti za mobilnost v izobraževanju odraslih!

27/01/2016
minn Simona Kavčič
Lingwa: SL

Strokovnjaki v izobraževanju odraslih – učitelji, trenerji, mentorji in drugi deležniki – bi morali imeti možnost učiti se in razvijati svoje spretnosti kot del svojega nenehnega strokovnega razvoja. To še posebej velja za mlajše kolege, saj nimajo vsi možnosti vključevanja v mobilnosti v izobraževanju odraslih.

EAEA je nedavno objavila poziv, ki ga je izdal AE-PRO (The European Adult Education (Young) Professionals Learning Platform), za večjo mobilnost v izobraževanju odraslih. Listina podpira mobilnost in sodelovanje med evropskimi državami in organizacijami za izobraževanje odraslih znotraj teh držav. To krepi vlogo izobraževanja odraslih pri spopadanju z evropskimi izzivi s sodelovanjem in izmenjavo med organizacijami za izobraževanje odraslih in izobraževalci odraslih. Gre za različne dejavnosti, kot so gostujoča predavanja, študijski obiski, konference, kratki obiski, tečaji za vse udeležence, ki delajo na področju izobraževanja odraslih, idr.

/mt/file/pozivpngpoziv.png

 

S podporo listini ponudniki izobraževanja odraslih javno izrazijo, da bodo spoštovali standarde in vrednote, opredeljene v listini. Poziv in druge informacije najdete tukaj. Za podpis listine pa pišite sodelavki EAEA in projektni koordinatorici pri AE-PRO Tanii Berman na tania.berman@eaea.org. Dostopna pa je tudi lista že podpisanih organizacij.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email