European Commission logo
Create an account
Resource Details
RIŻORSA

Publikacija: Ekspertna zunanja evalvacija izobraževanja odraslih

Promocijsko publikacijo Ekspertna zunanja evalvacija izobraževanja odraslih so pripravili na Andragoškem centru Slovenije (ACS), da bi ekspertne zunanje evalvacije izobraževanja odraslih čim bolj približali strokovni javnosti. Publikacija je namenjena posredovanju ključnih informacij o projektu za vse, ki bi želeli v njem sodelovati ali se z njim seznaniti.

Na ACS so v zadnjih letih razvili ekspertno zunanjo evalvacijo oziroma pristop, ki omogoča ekspertno, zunanje potrjevanje kakovosti izobraževanja odraslih v izobraževalnih organizacijah.

V njej najdemo predstavitev, kaj je ekspertna zunanja evalvacija, ki so jo na področju izobraževanja odraslih razvili na ACS, katera področja se obravnavajo in kdo so akterji, ki v pripravi in izvedbi ekspertne zunanje evalvacije sodelujejo. V nadaljevanju dobimo informacije o tem, kakšna metodologija se uporablja in kaj je njen rezultat. Sledi še predstavitev promocijskih aktivnosti ter načini spremljave in evalvacije celotnega projekta. V zadnjem poglavju pa je na voljo seznam virov, kjer o presoji in razvijanju kakovosti izobraževanja odraslih lahko izvemo več.

Celotna publikacija je dostopna tukaj.

N-1032-1_mmm1
Resource Details
ISBN
978-961-6851-28-2
Awtur(i) tar-Riżorsa
Možina et al.
Ittajpja r-Riżorsa
Oħrajn
Data tal-Pubblikazzjoni
Lingwa tad-dokument
slovenski
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!