chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

Riżorsa

Film o dobitnicima Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih za 2020. godinu

Lingwa: HR

Mibgħuta minn Martina Pervan

Budući da je u središtu kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja pojedinac, odnosno osoba koju želimo motivirati da obrazovanjem promijeni svoj život i unaprijedi svoje životne okolnosti, najvažniji partneri na tom putu ipak su andragoški stručnjaci, profesionalci u području obrazovanja odraslih koji svojim stručnim radom omogućuju da cjeloživotno učenje i obrazovanje postanu stvarnost. Stoga je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja 2017. počela praksu dodjele Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih kojima se želi istaknuti, promovirati i odati priznanje pojedincima koji su, baveći se tim područjem aktivno više od četrdeset godina, svojim radom i djelovanjem zadužili obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj na stručnoj i znanstvenoj razini. Ovogodišnja dobitnica Priznanja za znanstveni doprinos razvoju obrazovanja odraslih je dr. sc. Anita Zovko, prof.,  a dobitnici Priznanja za doprinos razvoju prakse obrazovanja odraslih su Eržebet Tomić, prof. i Franjo Galeković, prof.

U sklopu projekta EPALE izrađen je Film o dobitnicima Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih za 2020. godinu, a možete ga pogledati ovdje na poveznici za resurs.

Awtur(i) tar-Riżorsa: 
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Data tal-pubblikazzjoni:
It-Tlieta, 24 novembru, 2020
Lingwa tad-dokument
Ittajpja r-Riżorsa: 
Oħrajn
Pajjiż:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email