chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

Riżorsa

Nova številka Andragoških spoznanj o povezovanju med delom in izobraževanjem

Lingwa: SL

Mibgħuta minn Ana Peklenik

V zadnjem tednu oktobra je izšla tretja številka Andragoških spoznanj v letu 2020. Osrednja tema, na katero so vezani tematski članki, je učenje na delu: povezovanje učenja, dela in raziskovanja v času negotovosti.

Publikacija vsebuje pet tematskih in en netematski članek. V rubriki Poročila, odmevi, ocene beremo o vajeništvu, obletnicah in priznanjih slovenskih ustanov za izobraževanje odraslih ter doktorski disertaciji o prilagoditvah študija za udeležence s posebnimi potrebami. Med knjižnimi novostmi so predstavljene tri publikacije, med drugim E-izobraževanje za digitalno družbo (2020), ki jo je izdal Andragoški center Slovenije (ACS).

Tiskano publikacijo si je mogoče izposoditi v Knjižnici ACS, trenutno pa bolj priporočamo, da posežete po spletni izdaji, ki je dostopna na spletni strani Andragoških spoznanj. Vabljeni k branju in uporabi člankov.

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo in ureja spletno glasilo e-Novičke.
 

Awtur(i) tar-Riżorsa: 
Borut Mikulec (ur.)
Data tal-pubblikazzjoni:
It-Tnejn, 26 Ottubru, 2020
Lingwa tad-dokument
Ittajpja r-Riżorsa: 
Artiklu
Pajjiż:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email