chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

Blog

Az EPALE január–márciusi minisorozata: A felnőttek és a környezettudatosság egymásra találása

30/03/2020
minn Györgyi Bajka
Lingwa: HU
Document available also in: FI EN SV RO ET FR

 

Az EPALE január–márciusi témája a környezettudatosság a felnőttoktatásban. A téma részeként egy háromrészes minisorozatot teszünk közzé „A felnőttek és a környezettudatosság egymásra találása” címmel, amelyben megvizsgáljuk, hogy a felnőttek milyen forrásokból tanulhatnak a fenntartható fejlődésről, azaz azt, hogy az emberek mennyire tudnak környezettudatossá válni felnőttkorban, és ha azzá válnak, hogy néz ki a fenntartható mindennapi életmódra váltás, illetve hogy tudják teljes közösségek, szervezetek és városok előmozdítani a környezetvédelmi intézkedéseket és a környezettudatosság javítását.

A minisorozat egyes részeit itt olvashatja el:


Első rész:
Fenntartható felnőttoktatás
 

 

Második rész:
Végérvényes változás

 

 

A blog szerzője, Linda Juntunen fotóriporterként tevékenykedő szabadúszó újságíró. 2017 és 2019 között a Finn Nemzeti Oktatási Ügynökségen belül az általános képzés és a felnőttoktatás nemzetközi dimenziójának bővítésével foglalkozó osztály vezető programtanácsadójaként dolgozott. A nemzetközi pezsgést kedvelő Juntunen mesterképzésben szerzett felnőttoktatási diplomát.

A blogsorozatot az EPALE finnországi nemzeti támogató szolgálata készítette.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn