chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

tal-kamra tal-aħbarijiet

Razpis za Listino Erasmus+ za mobilnost v PIU 2016

28/10/2015
minn Ajda Turk
Lingwa: SL

Evropska komisija je 27. 10. 2015 objavila razpis za Listino Erasmus+ za mobilnost v poklicnem izobraževanju in usposabljanju (PIU) za obdobje 2016–2020.

Namen listine je, da organizacije, ki imajo dokazano večletno kakovost pri izvajanju mobilnosti dijakov in osebja v PIU ter imajo postavljeno jasno strategijo mednarodnega opolnomočenja do leta 2010, spodbudimo k nadaljnjemu razvoju in realizaciji akcijskega načrta za internacionalizacijo, s poudarkom na kakovosti, prenosu znanja in krepitvi podpornih okolij. Imetniki listine se bodo od razpisa leta 2017 dalje lahko poenostavljeno prijavili za ključni ukrep 1 (mobilnost za dijake in osebje v PIU) v okviru programa Erasmus+.

Razpoložljiva razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani razpisa. Elektronska prijavnica bo na voljo marca 2016. Objavljena prijavnica v PDF obliki je namenjena le vpogledu v vsebino prijavnice, ne pa njeni oddaji na nacionalno agencijo.

Rok za prijavo za pridobitev listine za mobilnost v PIU je 19. 5. 2016 ob 12.00.

 

Vir: Erasmus+, 28. 10. 2015

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email