chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

Blog

EPALEn tammi-maaliskuun minisarja: Aikuinen ja ympäristötietoisuus kohtaavat

11/02/2020
minn Jenni WESTÖ
Lingwa: FI

 

EPALEn tammi-maaliskuun teemana on Ympäristötietoisuus aikuisoppimisessa. Osana teemaa julkaisemme kolmiosasisen minisarjan Aikuinen ja ympäristötietoisuus kohtaavat, jossa pohdimme mistä aikuinen saa kestävän kehityksen oppeja - eli kuinka ympäristötietoiseksi voi oppia aikuisiällä ja missä, miltä näyttää kestävän elämäntavan omaksuminen arjessa sekä kuinka kokonaiset työyhteisöt, organisaatiot ja kaupungit voivat edistää ympäristötekoja ja ympäristötietoiseksi tulemista.
 

Voit tutustua minisarjan yksittäisiin osiin täällä:
 


OSA 1:
Kestävän kehityksen aikuiskasvatusta

 

 

OSA 2:
tulossa helmikuussa

 

OSA 3:
tulossa maaliskuussa

 

 


Blogien kirjoittaja Linda Juntunen on kuvaava ja kirjoittava freelance-journalisti. Juntunen toimi Opetushallituksen Yleissivistävän ja aikuiskoulutuksen kansainvälistymispalveluissa ohjelma-asiantuntijana vuosina 2017–2019. Kansainvälisyydestä nauttiva Juntunen on koulutukseltaan aikuiskasvatustieteen maisteri.

Blogisarjan on tuottanut EPALE NSS Suomi. 

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn