chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

tal-kamra tal-aħbarijiet

Izšla je nova številka novic Zveze Ljudskih univerz Slovenije

17/09/2015
minn Neja Colja
Lingwa: SL

Zveza ljudskih univerz Slovenije (ZLUS) je izdala poletno številko glasila novic, s katerimi želijo javnost obveščati o delu svojih članic ter napovedi prihajajočih dogodkov.

ZLUS je združenje 19  ljudskih univerz. Ljudske univerze so javni zavodi – sodobna andragoška, svetovalna in informacijska središča in so ene izmed najpomembnejših organizacij za izobraževanje odraslih, njihovi ustanovitelji pa so lokalne skupnosti.

Glasilo povzema delovanje članic združenja. V prvem sklopu – Napovednik – lahko beremo o Dnevu medgeneracijskega učenja, ki bo potekal v Javnem zavodu Cene Štupar, kjer bodo organizirali brezplačne medgeneracijske dogodke, namenjene prenosu ter izmenjavi znanj in izkušenj med različnimi generacijami. V drugem sklopu predstavljajo dogodke, ki so potekali v juniju in avgustu. Tako so predstavljene dejavnosti na ljudskih univerzah v Kopru, Postojni, Sežani, Ajdovščini, Maribor, Trebnjih, Celju, Kočevju in na Ptuju.

/mt/file/novicezlus-julij-avgust2015lu1pngnovice_zlus_-_julij_-_avgust_2015_lu1.png

 

Več o glasilu si preberite tukaj.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn