chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

tal-kamra tal-aħbarijiet

Septembrska številka e-Novičk je tu

16/09/2015
minn Simona Kavčič
Lingwa: SL

Izšla je septembrska številka e-Novičk, ki jih mesečno pripravlja Andragoški center Slovenije (ACS). V njej ne spreglejte aktualnega razpisa za Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih za leto 2015, ki jih ACS podeljuje posameznikom, skupinam ter ustanovam, podjetjem ali lokalnim skupnostim za posebne dosežke na področju vseživljenjskega učenja oz. strokovne ali promocijske dosežke in dosežke pri bogatitvi lastnega znanja in znanja drugih. 

 

V tokratni številki vas sodelavci ACS med 23. in 25. septembrom vabijo tudi na Dneve svetovalnih središč, preberite pa tudi o dejavnostih in novicah v okviru Mednarodnega dneva pismenosti, ki je potekala na EPALE pod okriljem Evropske mreže za temeljne zmožnosti (EBSN).

Tudi tokrat ima svoje mesto v novičkah EPALE, kjer preverite dogajanje na spletni platformi in se tudi sami aktivirajte in sodelujte! V novičkah pa ne izpustite niti izobraževalne ponudbe in drugih prihajajočih dogodkov.

 

Glasilo e-Novičke lahko soustvarjate tudi vi. Veseli bomo predvsem novic o strokovnih dogodkih v vaših lokalnih okoljih ter o (mednarodnih) projektih, v katerih sodelujete. Naslednja številka bo predvidoma izšla 15. oktobra 2015. Rok za oddajo prispevkov je 30. september 2015. Pri pisanju novic prosim upoštevajte Navodilo za pisanje člankov v e-Novičkah. Svoje prispevke pošljite na naslov e-novicke@acs.si.  

Želim vam prijetno branje,

Simona Kavčič, ACS

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn