chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

Kalendarju

XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia

Mibgħuta minn Annamária Kiss 2 xhur 3 ġimgħat ilu

Il-Ħamis 7 novembru 2019 to Is-Sibt 9 novembru 2019
Pécs
,

A 19. alkalommal megrendezésre kerülő tudományos konferencia címe "Neveléstudomány - Horizontok és Dialógusok". A XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia tematikája a nemzetközi trendekhez és a konferenciát szervező intézmény (Pécsi Tudományegyetem) arculatához igazodik.

A konferencia legfontosabb célja, hogy a neveléstudomány sokszínű területeit és ezek eredményeit az oktatási rendszer mélyebb megismerése és fejlesztése érdekében felszínre hozza, és megteremtse a dialógusok lehetőségét. 

A konferencia munkaformái a korábbi hagyományokat és nemzetközi gyakorlatot is követve: plenáris előadás, szimpózium, szekcióelőadás és poszterbemutató. A konferencia tematikájából következik, hogy a neveléstudományi műhelyek kutatói mellett, a gyakorlatban dolgozó szakembereket is várjuk a tudományos kritériumok megtartása és alkalmazása mellett.

Lingwa primarja:
Tip ta' avveniment: 
Konferenza
Ħlas mitlub għall-attendenza: 
Le
Data ta' għeluq għar-reġistrazzjoni: 
30/09/2019
Avveniment online: 
Le
It-tip ta' organizzatur: 
Avveniment ieħor
Numru ta' delegati: 
100 - 200
Grupp fil-mira: 
Netwerks u organizzazzjonijiet tat-Tagħlim tal-adulti
Tema indirizzata:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn