chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

Kalendarju

Workshop ‘Lobbywerk op Europees niveau’

Mibgħuta minn Ronny Leenknegt 2 xhur 3 ġimgħat ilu

Il-Ħamis 17 Ottubru 2019
Brussel
,

Sociaal-culturele volwassenenorganisaties willen ook op Europees niveau actief zijn. Thema’s en doelgroepen overstijgen vaak de landsgrenzen en de besluitvorming erover vindt ook steeds meer in Brussel plaats. Daarnaast wil deze sector de eigen sociaal-culturele waarden, normen en visie voor mens en samenleving aan kracht laten winnen om de dominante en eenzijdige economische invulling van het beleid van Europa bij te sturen.

Maar hoe begin je eraan? Wat is de chronologie van de besluitvorming en welke Europese instellingen moet je aanspreken? Over welke kennis en vaardigheden moet je beschikken om met succes op te treden? Wat is het belang van een Europese koepelorganisatie? En welke praktische tips kan je best gebruiken in je lobbywerk. Deze workshop formuleert een antwoord op deze vragen en helpt jou en je organisatie op weg naar efficiënt Europees lobbywerk.

Lingwa primarja:
Ħlas mitlub għall-attendenza: 
Le
Data ta' għeluq għar-reġistrazzjoni: 
14/10/2019
Avveniment online: 
Le
Organizzat minn: 
Socius
It-tip ta' organizzatur: 
Avveniment ieħor
Dettalji ta' kuntatt: 
ronny.leenknegt@socius.be
Tags:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn