chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

Kalendarju

”På väg mot världens bästa vuxenutbildning"

Mibgħuta minn Ewa GUSTAFSSON 4 years 9 xhur ilu

It-Tnejn 18 April 2016 to It-Tlieta 19 April 2016
Uppsala
,

Den 18-19 april kommer Uppsala att fyllas med vuxenutbildare. Då går nämligen årets stora och angelägna vuxenutbildningskonferens av stapeln. Titeln på årets konferens är ”På väg mot världens bästa vuxenutbildning”, och handlar framför allt om att lyfta alla de viktiga uppdrag som Sveriges vuxenutbildare har. Konferensarrangörerna från ViS räknar med en rekordstor publik, och har rustat extra för detta genom valet av Uppsala Konsert & Kongress som plats för konferensen. Uppsala ligger mycket bra till ur resesynpunkt, och den toppmoderna konferensanläggningen erbjuder unika möjligheter att skapa ett flexibelt och spännande program, samtidigt som den ger möjlighet till många personliga möten och samtal.

Talare vid konferensen är bl.a. gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic, samhällsdebattören Nima Sanandaij samt debattören och forskaren Anders Lovén. Dessutom är både Årets Kvinnliga Talare 2014, Christina Stielli, och Årets Manliga Talare 2014, Stefan Hyttfors, bokade som inspirationstalare.

Förutom föreläsningar och seminarier kommer konferensen bjuda på möjligheten att möta myndigheter i miniseminarier samt företag och organisationer vid konferensutställningen. Vid konferensmiddagen kommer underhållning och dans skötas av bandet The Bureaucrats.

Konferensen har ett erbjudande om rabatterade priser fram till den 31 januari, så passa på att anmäla dig och kollegor nu
Läs mer och anmäl dig här >>>

Lingwa primarja:
Tip ta' avveniment: 
Konferenza
Ħlas mitlub għall-attendenza: 
Iva
Data ta' għeluq għar-reġistrazzjoni: 
21/01/2016
Avveniment online: 
Le
Organizzat minn: 
ViS
Dettalji ta' kuntatt: 
http://www.viskonferens2016.se/
Numru ta' delegati: 
> 200
Grupp fil-mira: 
Akkademiċi, studenti, riċerkaturi fl-andragoġija
Persuni li jfasslu l-politika
Tema indirizzata:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email