chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

Kalendarju

Göteborg: Hållbar industri, innovation och infrastruktur

Mibgħuta minn EPALE NSS Sverige 5 xhur 2 ġimgħat ilu

Il-Ħamis 27 Frar 2020
Göteborg
,

Under Den globala skolans seminarium fördjupar vi oss i det nionde av de globala målen tillsammans med forskare från Chalmers och Göteborgs universitet och pedagoger från Världskulturmuseet och Universeum.

Som lärare förväntas du ta ansvar för att undervisa om Agenda 2030 och bidra till att uppfylla de globala målen. Därför har vi satt ihop en seminarieserie för dig som arbetar med barn och ungdomar från förskola till gymnasium till en seminarieserie för att visa på vikten av ett tvärvetenskapligt synsätt för att bättre kunna förstå och hantera våra globala utmaningar.

Den här gången fördjupar vi oss i mål 9: Hållbar industri, innovation och infrastruktur. Eftermiddagen inleds med två föreläsningar där forskare från Chalmers och Göteborgs universitet inspirerar och berättar utifrån sin forskning och visar på vilket sätt vetenskapen kan bidra till att uppnå målet. Efter frågestund och fika med forskarna och lärarkollegor leder pedagoger från Universeum och Världskulturmuseet workshoppar om hur man kan arbeta vidare med mål 9 i skolan. Dagen avslutas med pedagogiska tips.

Varmt välkommen!

Anmälan görs på Universitets- och högskolerådets webbplats utbyten.se

Ħlas mitlub għall-attendenza: 
Le
Data ta' għeluq għar-reġistrazzjoni: 
20/02/2020
Avveniment online: 
Le
Organizzat minn: 
UHR/Den globala skolan, Universeum, Världskulturmuseet och GMV vid Chalmers och Göteborgs universitet
It-tip ta' organizzatur: 
Avveniment ieħor
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn