Skip to main content
The 2021 Community Stories initiative

Иницијатива Приказни од заедницата 2021

Ве молиме поднесете ја вашата приказна колку што е можно побрзо за да можете истата да ја споделите, да добиете коментари и да ги инспирирате вашите колеги!
...Плус, оваа година имаме изненадување за вас. 
Дознајте повеќе!

First online discussion 2021

Подгответе се за првата он-лајн дискусија во 2021!

Подгответе се за првата онлајн дискусија во 2021 година! Дискусијата ќе биде најавена со пренос во живо со вовед во Тематските фокуси за 2021 година. Писмената дискусија ќе биде претставена со пренос во живо со вовед во тематските фокуси за 2021 година.

EPALE COMMUNITY STORYBOOK 2020

 

Најнови ажурирања

Newspaper icon

Најнови вести

18672 написи

Writing Icon

Најнови блог објави

12298 објави

Latest Resources

Најнови ресурси

15344 ресурси

Latest Discussions

Најнови дискусии

143 дискусии

Connect with other members

Computer Icon

You can find inspiration from the pool of good practices and success stories, projects that distinguished themselves in terms of policy relevance.

Search Icon

Exchange ideas and create networking opportunities with individuals or organisations through the EPALE Partner Search. 

Претстојни настани

Find out how you can contribute today

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon
Join Us

We have over 92911 members