ЕПАЛЕ - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

neiroandragogija.

Kas ir neiroandragoģija?

Arvien vairāk uzmanības tiek pievērsts atšķirīgām pieaugušo vajadzībām mācību procesā. Izšķiroša nozīme ir jaunākajiem pētījumiem par to, kā pieaugušie mācās un kā vide ietekmē pieaugušo mācīšanos.

92587694_1908021019334106_4190440788586397696_n

Повик за ЕПАЛЕ амбасадори

Националниот ЕПАЛЕ сервис за поддршка објавува повик за ЕПАЛЕ амбасадори. Рокот за пријавување е 15.07.2021.

The 2021 Community Stories initiative.

Иницијатива Приказни од заедницата 2021

Ве молиме поднесете ја вашата приказна колку што е можно побрзо за да можете истата да ја споделите, да добиете коментари и да ги инспирирате вашите колеги!
...Плус, оваа година имаме изненадување за вас. 
Дознајте повеќе!

Newspaper icon.

Најнови вести

20960 написи

Writing Icon.

Најнови блог објави

14024 објави

Latest Resources.

Најнови ресурси

16597 ресурси

Latest Discussions.

Најнови дискусии

169 дискусии

Поврзете се со други членови

Computer Icon.

Можете да се инспирирате од базата на добри практики и успешни приказни, односно од проекти кои се издвоиле од останатите во смисла на релевантност на политиката.

Search Icon.

Разменувајте идеи и отворајте можности за вмрежување со поединци или организации преку алатката за барање партнери на ЕПАЛЕ.

Откријте како можете да придонесете денес

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon.
Join Us

We have over 105846 members