Skip to main content

ЕПАЛЕ - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Повик за ЕПАЛЕ амбасадори

Националниот ЕПАЛЕ сервис за поддршка објавува повик за ЕПАЛЕ амбасадори. Рокот за пријавување е 15.07.2021.

The 2021 Community Stories initiative

Иницијатива Приказни од заедницата 2021

Ве молиме поднесете ја вашата приказна колку што е можно побрзо за да можете истата да ја споделите, да добиете коментари и да ги инспирирате вашите колеги!
...Плус, оваа година имаме изненадување за вас. 
Дознајте повеќе!

First online discussion 2021

Подгответе се за првата он-лајн дискусија во 2021!

Подгответе се за првата онлајн дискусија во 2021 година! Дискусијата ќе биде најавена со пренос во живо со вовед во Тематските фокуси за 2021 година. Писмената дискусија ќе биде претставена со пренос во живо со вовед во тематските фокуси за 2021 година.

banner homepage community 2020

EPALE COMMUNITY STORYBOOK 2020

 

Најнови ажурирања

Newspaper icon

Најнови вести

19441 написи

Writing Icon

Најнови блог објави

12884 објави

Latest Resources

Најнови ресурси

15799 ресурси

Latest Discussions

Најнови дискусии

154 дискусии

Поврзете се со други членови

Computer Icon

You can find inspiration from the pool of good practices and success stories, projects that distinguished themselves in terms of policy relevance.

Search Icon

Exchange ideas and create networking opportunities with individuals or organisations through the EPALE Partner Search. 

Претстојни настани

Find out how you can contribute today

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon
Join Us

We have over 96387 members