European Commission logo
Create an account

ЕПАЛЕ - Електронска платформа за учење на возрасните во Европа

EPALE Community Conference 2022.

EPALE Community Conference 2022 - Imagine

Imagining means rethinking the present, unlocking new possibilities, and creating new futures.
With this in mind, the EPALE 2022 Community Conference wants to highlight the power of imagination and adult learning in shaping an enriching, sustainable, inclusive Europe.

EPALE mobile app is now available!.

EPALE mobile app is now available!

Why limit your activity on EPALE?
To help you always carry with you EPALE and its many contents and activities… we have a nice surprise for you.

Download it now!

neiroandragogija.

Kas ir neiroandragoģija?

Arvien vairāk uzmanības tiek pievērsts atšķirīgām pieaugušo vajadzībām mācību procesā. Izšķiroša nozīme ir jaunākajiem pētījumiem par to, kā pieaugušie mācās un kā vide ietekmē pieaugušo mācīšanos.

Најнови ажурирања

Newspaper icon.

Најнови вести

24664 написи

Writing Icon.

Најнови блог објави

16557 објави

Latest Resources.

Најнови ресурси

18426 ресурси

Latest Discussions.

Најнови дискусии

202 дискусии

Поврзете се со други членови

Computer Icon.

Можете да се инспирирате од базата на добри практики и успешни приказни, односно од проекти кои се издвоиле од останатите во смисла на релевантност на политиката.

Search Icon.

Разменувајте идеи и отворајте можности за вмрежување со поединци или организации преку алатката за барање партнери на ЕПАЛЕ.

Претстојни настани

Откријте како можете да придонесете денес

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon.
Join Us

We have over 119444 members