Skip to main content

ЕПАЛЕ - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Повик за ЕПАЛЕ амбасадори

Националниот ЕПАЛЕ сервис за поддршка објавува повик за ЕПАЛЕ амбасадори. Рокот за пријавување е 15.07.2021.

The 2021 Community Stories initiative

Иницијатива Приказни од заедницата 2021

Ве молиме поднесете ја вашата приказна колку што е можно побрзо за да можете истата да ја споделите, да добиете коментари и да ги инспирирате вашите колеги!
...Плус, оваа година имаме изненадување за вас. 
Дознајте повеќе!

First online discussion 2021

Подгответе се за првата он-лајн дискусија во 2021!

Подгответе се за првата онлајн дискусија во 2021 година! Дискусијата ќе биде најавена со пренос во живо со вовед во Тематските фокуси за 2021 година. Писмената дискусија ќе биде претставена со пренос во живо со вовед во тематските фокуси за 2021 година.

Community conference 2021

 

banner homepage community 2020

EPALE COMMUNITY STORYBOOK 2020

 

Најнови ажурирања

Newspaper icon

Најнови вести

20002 написи

Writing Icon

Најнови блог објави

13322 објави

Latest Resources

Најнови ресурси

16076 ресурси

Latest Discussions

Најнови дискусии

161 дискусии

Поврзете се со други членови

Computer Icon

Можете да се инспирирате од базата на добри практики и успешни приказни, односно од проекти кои се издвоиле од останатите во смисла на релевантност на политиката.

Search Icon

Разменувајте идеи и отворајте можности за вмрежување со поединци или организации преку алатката за барање партнери на ЕПАЛЕ.

Претстојни настани

Откријте како можете да придонесете денес

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon
Join Us

We have over 99095 members