ЕПАЛЕ - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

92587694_1908021019334106_4190440788586397696_n

Повик за ЕПАЛЕ амбасадори

Националниот ЕПАЛЕ сервис за поддршка објавува повик за ЕПАЛЕ амбасадори. Рокот за пријавување е 15.07.2021.

The 2021 Community Stories initiative.

Иницијатива Приказни од заедницата 2021

Ве молиме поднесете ја вашата приказна колку што е можно побрзо за да можете истата да ја споделите, да добиете коментари и да ги инспирирате вашите колеги!
...Плус, оваа година имаме изненадување за вас. 
Дознајте повеќе!

First online discussion 2021.

Подгответе се за првата он-лајн дискусија во 2021!

Подгответе се за првата онлајн дискусија во 2021 година! Дискусијата ќе биде најавена со пренос во живо со вовед во Тематските фокуси за 2021 година. Писмената дискусија ќе биде претставена со пренос во живо со вовед во тематските фокуси за 2021 година.

Community conference 2021.

 

Најнови ажурирања

Newspaper icon.

Најнови вести

20335 написи

Writing Icon.

Најнови блог објави

13560 објави

Latest Resources.

Најнови ресурси

16251 ресурси

Latest Discussions.

Најнови дискусии

164 дискусии

Поврзете се со други членови

Computer Icon.

Можете да се инспирирате од базата на добри практики и успешни приказни, односно од проекти кои се издвоиле од останатите во смисла на релевантност на политиката.

Search Icon.

Разменувајте идеи и отворајте можности за вмрежување со поединци или организации преку алатката за барање партнери на ЕПАЛЕ.

Претстојни настани

Откријте како можете да придонесете денес

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon.
Join Us

We have over 102082 members