European Commission logo
Create an account

ЕПАЛЕ - Електронска платформа за учење на возрасните во Европа

EPALE mobile app is now available!.

EPALE mobile app is now available!

Why limit your activity on EPALE?
To help you always carry with you EPALE and its many contents and activities… we have a nice surprise for you.

Download it now!

neiroandragogija.

Kas ir neiroandragoģija?

Arvien vairāk uzmanības tiek pievērsts atšķirīgām pieaugušo vajadzībām mācību procesā. Izšķiroša nozīme ir jaunākajiem pētījumiem par to, kā pieaugušie mācās un kā vide ietekmē pieaugušo mācīšanos.

Ukraine banner with text

Thematic focuses 2022

Најнови ажурирања

Newspaper icon.

Најнови вести

24095 написи

Writing Icon.

Најнови блог објави

16192 објави

Latest Resources.

Најнови ресурси

18193 ресурси

Latest Discussions.

Најнови дискусии

196 дискусии

Поврзете се со други членови

Computer Icon.

Можете да се инспирирате од базата на добри практики и успешни приказни, односно од проекти кои се издвоиле од останатите во смисла на релевантност на политиката.

Search Icon.

Разменувајте идеи и отворајте можности за вмрежување со поединци или организации преку алатката за барање партнери на ЕПАЛЕ.

Претстојни настани

Откријте како можете да придонесете денес

Приклучи се кон заедницата или биди во тек со нашиот билтен

Homepage Popup Icon.
Join Us

We have over 118077 members