European Commission logo
Креирајте профил
Барање на партнери

Насочи ги твоите резултати

Тип на објава

Може да се изберат повеќе вредности

Постер базиран на државата

Во потрага по нови членови на конзорциумот

Може да се изберат повеќе вредности

Може да се изберат повеќе вредности

Дел од организација?

Листај ја на нашата веб-страна! Кликни на линкот подолу и додади ја твојата организација!

Бараш партнери?

Ние сме тука да помогнеме? Кликни на линкот подолу и започни да бараш партнери!

Сакаш твој сопствен простор?

Сакате да дискутирате за вашите идеи со други луѓе во приватен простор?

Пронајди најнова информација за тоа како ЕУ ги промовира политиките во учењето на возрасните?

Applied Filters

Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)
Life shifting Course in Cyprus- Learn how to cope with life routine, stressfull work envirment and handle stressed learners. 5 Daycourse in Cyprus "Mental, social and physical Wellbeing" for Teachers, Trainers and Adults Trainers
Започнува на | Постирано на 1 month порано